Digiagenter i Kronoby

Nu har också Kronoby fått sina digiagenter. 16 elever från Kommunens alla 1-6 skolor deltog i utbildningen som ordnades i Centralskolan den 10.10. Målet för dagen var att de blivande digiagenterna skulle veta vad deras kommande uppgift är samt att gå igenom vilken teknik de behöver behärska för att kunna verka som digiagent. Eleverna var väldigt motiverade och kunniga inom IKT. Mera om programmet hittar du här: https://tutorlarare.fi/2019/10/17/utbildning-for-digiagenter-i-jakobstad/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.