Föreläsning med Katarina Graffman

Tutornätverket i Jakonbstadsregionen ordnar en föreläsning om generation Z med Katarina Graffman. Förläsningen hålls den 11 mars 2020 mellan kl. 15-17 i auditoriet vid Jakobstads Gymnasium. Föreläsningen riktar sig till alla lärare.

Anmäler dig gör du här: https://link.webropolsurveys.com/EP/1DC6A82F501A0F84

Mera om föreläsningen:

Under denna föreläsning guidar Katarina Graffman, doktor i kulturantropologi och en erfaren medieantropolog, åhörarna i ungdomars digitala värld och ger lyssnarna tillfälle att fördjupa sina kunskaper om ungdomars mediekommunikation och digitala vanor.Den så kallade generation Z är de som är födda cirka 1995 och senare. Det är den första generation som alltid levt med mobiltelefoner, datorer och ett socialt nätverkande. Förståelsen av denna grupps digitala vanor och hur dessa förändrar och påverkar andra områden i deras liv är väsentlig om du i din profession som lärare vill kommunicera med och förstå dem. Katarina har de senaste 15 åren kontinuerligt studerat hur ny medieteknik förändrar människors beteenden, främst med fokus på yngre användare.  Hon har utfört uppdrag för bl.a. Dagens Nyheter, Sveriges Radio och Television, Medierådet, Bonniers, Utbildningsradion, BBC Alba och olika finlandssvenska medier.

Mera om Katarina:

https://www.snackare.com/katarina-graffman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.