Tutorlärare på Åland

25-26.2 träffades de Åländska tutorlärarna för att tillsammans fundera på mångvetenskapligt och ämnesövergripande lärande samt arbeta vidare med att skapa den Åländska tutorrollen.

Helhetsuppdraget för tutorlärarna är att stöda implementeringen av den kommande läroplanen. Läroplanen skrivs som bäst och utkast läggs på denna hemsida. Under dagarna arbetade tutorlärare även med att analysera den egna verksamheten med fokus på att skapa samsyn gällande lärandet i kollegierna. Analysen fungerade sedan som en grund för träff med skolledare på Åland där tutoruppdragets specifika mål diskuterades distriktsvis.

De Åländska tutorlärarna är väldigt välkomna med i det existerande tutorlärarnätverket och koordineras av Elin Grönqvist. Vi ser fram emot ett utbyte av erfarenheter och tankar under de kommande åren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.