Att stärka välbefinnandet och stödja utvecklingen av skolans verksamhetskultur!

Välkommen till webbseminarium med temat Att stärka välbefinnandet och stödja utvecklingen av skolans verksamhetskultur!

1.9.2020 för deltagare från Nyland och Åboland

15.9.2020 för deltagare från Österbotten

Utbildningsstyrelsens enhet för svenskspråkig utbildning ordnar i höst webbseminarier i syfte att ge insyn i hur positiv psykologi kan stödja välbefinnandet och bidra till utvecklingen av skolans verksamhetskultur. Syftet med webbseminarierna är att ge tillfälle till att i kommunen eller regionen tillsammans etablera ett samarbete kring en utveckling av undervisning och verksamhetskultur med stöd av positiv psykologi. Neuropsykolog, psykoterapeut och seniorforskare vid Folkhälsans forskningscentrum Åse Fagerlund föreläser och diskuterar under webbseminarierna.

Webbseminarierna riktar sig i första hand till grundskolornas tutorlärare och de regionala koordinatorerna av tutorlärarverksamheten, lärare som deltagit i personalutbildning i positiv psykologi, rektorer och medlemmar i grundskolornas ledningsgrupper. Webbseminarierna erbjuder en möjlighet att samlas i en mindre grupp och tillsammans delta i webbseminariet och diskutera arbetet för välbefinnande och utvecklingen av verksamhetskulturen i den egna kommunen eller skolan.

Anmälan om deltagande kan göras via länken i inbjudan senast 20.8.2020.

Hjärtligt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.