Nya språkbadsskolan i jakobstad

I Jakobstad var det i augusti äntligen dags att ta den nybyggda efterlängtade Språkbadsskolan i bruk. Sedan skolan började har den funnits på flera olika adresser runt om i staden. I tur och ordning har byggnaderna drabbats av olika problem och skolan har behövt flytta på sig. Nu när den nya skolan står klar är det inte vilken skola som helst. Den andas nytänk och många intressanta lösningar finns,

Tanken var att vi skulle ha kunnat ordna lärmiljöträffar där under detta läsår men det satta Corona effektivt stopp för. I stället gjorde vi en film för kunna visa upp den finfina skolan. Ett stort tack till Nicklas Storbjörk som skötte filmning och klippning. Ta er en titt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.