Vörå kommuns lärstig

Vörå kommuns digitala lärstig är ett lokalt styrdokument för användningen av informations- och kommunikationsteknik längs hela inlärningsstigen, från småbarnspedagogiken till andra stadiet. Den är ett stöd för personalen i det pedagogiska arbetet.

Strategin har gjorts i två delar, en överskådlig del för bildningsväsendets alla stadier, en s.k. ”Digital lärstig”(Plansch) och en handbok för personalen i alla stadier. Handböckerna beskriver mera detaljerat innehållet i lärstigen och hur man kan förverkliga målen. För implementeringen av lärstigen har det också uppgjorts en årsklocka som stöd för förverkligandet.

Handböckerna hittas här:

Handbok för småbarnspedagogiken

Handbok för lågstadiet

Handbok för högstadiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.